Drönarfoto

av Helen Shippey

Drönare! Få fantastiska flygbilder till ditt företags bildbank

Flygbilder eller drönarbilder, som de populärt kallas, har tagit videoproduktions- och fotoindustrin med storm.

Möjligheterna med den här tekniken är oändliga och företag har snabbt insett den potential som drönarbilder har för att skapa fantastiska marknadsförings- och varumärkesvideor.

Om du letar efter ett sätt att lägga till några fantastiska flygbilder eller videor till ditt företags bildbank, bör du överväga att använda drönare!

Flygfoto

Flygfotografering kan vara ett utmärkt komplement till bilder från marken eftersom det ger ett unikt perspektiv som inte kan uppnås på något annat sätt.

Drönarbilder kan ge ditt företags videor och foton en extra nivå av spänning och unikitet, och de kan verkligen bidra till att skilja ditt varumärke från konkurrenterna.

Så om du letar efter riktigt fantastiska bilder för att marknadsföra ditt företag bör du definitivt överväga att använda drönare!

Drönarfilm

Drönarfilmer är ett utmärkt komplement till din marknadsföring. Den ger potentiella kunder ett unikt perspektiv på vad du gör och hur du gör det.

Drönarfilmer kan också användas på en mängd andra sätt, från inlägg i sociala medier till fullfjädrade marknadsföringskampanjer.

Kombinera gärna drönarbilder med drönarfilmklipp för bästa resultat.

Stillbild & film

Flygbilder kan verkligen bidra till att skilja ditt företag från mängden och ge dina bilder ett unikt perspektiv. Det kan också vara ett utmärkt sätt att ge en presentation eller video mer spänning och dynamik. När det kombineras med stillbilder kan det skapa en ännu mer uppslukande upplevelse för tittaren.

Vill du imponera på din kund och hjälpa dem förstå vad de köper av dig är en kombination av drönarfilm och drönarbilder en bra lösning.

Drönar bild över Västerås Golf Klubb

Säker drönar flygning

Var ute i god tid om du önskar boka en drönarflygning.  I vissa fall krävs det nämligen en del förberedelser innan man kan får flyga med drönaren, en del städer har infartsvägar för kommersiella flyg och de har alltid förtur i luftzonerna. Utöver det finns det en rad olika bestämmelser som drönarpiloten måste förhålla sig till för att säkerställa att de framför drönarflygningen riskfritt.

Drönar regler 

I större städer så som Stockholm så finns där speciella registreringar som måste göras innan en drönarflygning får äga rum. En del av de registreringarna kostar också att införskaffa. Därför är det viktigt att ni planerar er produktion tillsammans med Shippey så vi kan säkerställa att allt går att genomföra på det bestämda datumet.

Vi skaffar självklart även spridningstillstånd från Lantmäteriet till alla foto och filmproduktioner.

Det finns också en del saker att tänka på när det kommer till drönarflygning, däribland får vi inte flyga över folksamlingar och vi får normalt inte flyga på ett sätt som gör det möjligt att identifiera människor från bilderna. 

Då krävs deras medgivande. Men alla dessa komplexa regler har vi koll på och behövs något så kommer vi meddela det till er. På Shippey filmar vi och fotograferar dagligen med drönare. Dels för att ge kunderna ett större utbud i deras mediebibliotek men också för individuella projekt för stillbild eller videoproduktion.

 

Takinspektioner

Är du fastighetsskötare så är det oerhört tids och pris effektivt för dig att anlita Shippey till att göra dina takinspektioner med drönare. Har du frågor så hör av dig så kan vi diskutera hur Shippey kan hjälpa dig allra bäst om du vill ha stillbilder eller filmer eller båda över din fastighet. Boka Shippey för en takinspektion.

Här kan du läsa lite mer om vad för slags drönar uppdrag Shippey kan hjälpa dig med.

UAS pilot tjej som styr en drönare

Upptäck världen ur ett helt nytt perspektiv med flygbilder

Du sitter på idéerna och vi på drönartekniken och kunskapen att få ditt projekt att ”flyga”, så hör av dig så berättar vi om lösningarna.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.