Bildbank Två killar på promenad i en backe bildbank

Egen företags bildbank

Din hälsa är viktig lika så en egen bildbank

Visst kan du hålla med om att din hälsa är viktig för ditt välbefinnande det är även en egen bildbank för ditt företagande.

Fotouppdrag

Mitt fotouppdrag var att skapa en bildbank för ProAktiv Hälsa.

Jag hade förmånen att träffa doktorerna Michel Tagliati och Omar Ali i Stockholm en solig höstdag utanför deras kontor. De båda brinner för att hjälpa överviktiga med att hitta en balans och rätt vikt för dem.

De behövde min hjälp med att skapa unika bilder som passade deras nya verksamhet. Jag föreslog en bildbanks fotografering.

Nystartade och behövde verksamhetsbilder

Dessa två doktorer är nystartade och behövde bilder till deras hemsida och andra sociala plattformar som är deras marknadsförings kanaler. De hittade mig via LinkedIn så jag är jätte tacksam för mitt stora nätverk jag har där.

Jag hjälpte dem med att skapa en egen bildbank

Vi träffades under 3 timmar och tog bilder på flera olika platser som associerades till deras verksamhet. De hade ombyte av kläder för att få bilderna att se ut som att de inte var tagna vid samma tillfälle.

Inför en bildbanks fotografering har jag alltid ett långt samtal med dig som jag skall fotografera, så att jag får en förståelse av vilka sorters bilder vi behöver skapa.

För att inte slösa med din eller min tid så fotograferar vi bara bilder som passar din verksamhet. Du kan läsa mer om hur jag kan hjälpa dig med en egna storytelling bilder.

 

Planerar din bildbanks fotografering

Vi planerar vilka bilder som du behöver i din bildbank. Förklarande bilder som berättar vad du arbetar med samt bilder som passar in i olika situationer för dina sociala plattformar.

Tillsammans tänker vi ut vilka soters bilder du behöver och ifall vi vill ha med statister/modeller i bilderna.

Ifall vi behöver statister så behöver vi boka in dem och även boka in rätt sorts statister. Det är av vikt att vi vet vem som är din målgrupp för din produkt eller tjänst. Så att vi använder oss utav statister som ser ut som din målgrupp. Så dina kunder känner igen sig i dina bilder.

Bilder i rätt storlek för din social media

Självklart så hjälper jag dig med att leverera dina bildbanks bilder i rätt storlek. Alla sociala plattformar har olika optimala bildstorlekar, så rätt bildstorlek är viktigt så att allt ser bra ut och inte beskurna fel.

Så ljussätter du dina företagsbilder

För att framhäva dessa doktorer på bästa möjliga sätt så använde jag mig utav blixtar. Både Profoto B1 och Profoto A1 blixtar när jag tog deras verksamhetsbilder.

Utomhus så använde jag bara naturligt ljus. Jag övervägde att använda mig utav en Profoto A1 monterad på kameran som ett fyllnads ljus (fill flash). Men gjorde det inte, kände det behövdes inte för solen sken igenom molnen fint på dem.

Inomhus så använde jag mig utav båda i vissa situationer, men i de flesta bilder använde jag oftast bara en Profoto B1 med en Profoto Octa softbox med raster/grid på för att ljuset skulle vara mer riktat till där jag ville ha det i deras porträtt.

Söker du efter uppdaterade verksamhetsbilder?

Vill du också ha en egen bildbank med verksamhetsbilder så hjälper jag dig gärna, boka in ett samtal så utgår vi efter det med hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt. Jag använder även drönare vid behov i företagsfotograferingar. Här kan du läsa mer om vikten av rätt bilder till ditt företag.

ProAktiv Hälsa

Det är jätte intressant att sitta och lyssna på deras historier och fallstudier, de vill verkligen hjälpa överviktiga personer. De har enorm passion, de ser hur den svenska vården inte hjälper dessa människor och har även sett att många har fått fel råd som i vissa fall kan vara mer skadliga för dem.

Deras viktminskningsmetod funkar!

De är övertygade om att de kan hjälpa alla överviktiga med deras system som de har. Det är tester och kosthållning men de förstår även att det är ett hormonproblem i din kropp som inte enbart går att lösa genom kost och motion.

Behöver du hjälp med viktminskning?

Känner du att du behöver hjälp med din viktminskning, att du inte klarar det själv så kan jag varmt rekommendera att boka ett möte med dem. Ni kommer sedan tillsammans komma fram till vad nästa steg är för just dig. Det individ anpassar åtgärderna som behövs eftersom alla våra kroppar agerar olika och behöver då olika sorters behandlingar.

De har hälsoklinik i Göteborg och i Stockholm, deras företag heter ProAktiv Hälsa, där kan du läsa mer om dem och boka tid.

Bildbank bilder

Företagsresa

Det skall bli spännande att följa deras företagsresa som de just har börjat inom just det här specifika viktminsknings området. De har så klart erfarenhet som läkare sedan flera år, de arbetar båda som konsulterande läkare på sjukhus. Deras planer är att ta detta utomlands. De vill hjälpa så många som möjligt till bättre hälsa, och framförallt en hälsosam viktminskning som man som klient klarar av att hålla och det tycker jag låter väldigt sunt tycker inte du?

 

Långa diskussioner med sina klienter

De är väldigt måna om att alla deras patienter skall få rätt hjälp för bästa resultat i deras viktminskning. De har långa diskussioner och utförliga blodtester med jämna mellan rum med deras patienter. För att få fakta på hur det står till idag samt utvärdera hur det går framåt för deras klient.

Bildbank bilder
Doktor Michel Tagliati och Doktor Omar Ali

KONTAKTA HELEN SHIPPEY 
:point_right::skin-tone-2:hey@shippey.se

Vill du att jag skall hjälpa dig med bilder till ditt företag så gör jag det jätte gärna. Jag reser över hela Sverige på fotouppdrag med min husbil.

Helen Shippey

Helen Shippey

Helen Shippey har i 16 år arbetat heltid som fotograf både i Sverige & utomlands. Med både Gesällbrev och Mästarbrev i Fotografyrket. Hon har fotograferat presidenten Donald Trump, H.M. Drottning Silvia, Tiger Woods mfl. för att bara nämna några kända namn som har stått framför hennes kamera. Arbetat som marknadsförings chef i 7 års tid.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

LÄS ÄVEN

Referenser fotograf i västerås och mälardalen

Företagsfotograferingar i Västerås

Hjälper företag i Västerås med talande bilder Jag har fotograferat i 15 års tid och har under min tid fotograferat många olika branscher och privatpersoner. Det som gör mig allra

Profilbild hur en bild skall se ut Västerås tidnings utklipp

Hur ofta behöver man ny profilbild?

När behöver du byta ut din profilbild? Man bör ta nya profilbilder vart andra år just för att man förändras och tro det eller ej vi blir äldre! Inte bara

Kvinna på en äng i Sverige

Fotografera i befintligt ljus

Styrkan med befintligt ljus Att använda sig utav naturligt ljus vid fotografering blir väldigt vackert. Det finns dock en del utmaningar och därför vill jag dela med mig utav min

Professionell Företagsfotograf Helen Shippey i Västerås

Fotografera i skymning i Västerås

Att fotografera i skymning skapar nästan alltid vackra bilder.  Det är ett super vackert ljus i skymningen precis innan solen går ner. Gyllene timmen (Golden Hour) ja, kärt barn har

Fototapet

Fototapet -egen designad

Vill du ha en egen designad fototapet? Är du trött på hur dina väggar ser ut? Visste du att du kan göra egna fototapeter från personliga bilder? -Japp du kan

Fototips en dinosaurie leksak i hårgele

Fototips för dåligt väder!

Fototips för regnigt väder! Tänkte ge dig lite tips på ett roligt fotoprojekt du kan göra hemma när regnet bara faller ner utanför fönstret som inte kräver någon dyr fotoutrustning.

Rally fotografering i skogen

Utmaningen med rallyfotografering

Vilka kamera inställningar för rallyfotografering? Rallyfotografering är super kul sommar som vinter, det är bara din klädsel som varierar. Att fotografera race, rally och rallytävlingar är inte alltid guld och

Följ Shippey för att få kontakt med våra uppdateringar

Oavsett om du är privatperson eller företagskund så är du välkommen att kontakta Shippey.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.