Helen Shippey är fotograf i Köping!

Helen Shippey levererar både stillbilder och rörliga filmer till sina fotokunder runt om i hela Västra Mälardalen där Köping, Arboga och Kungsör ingår.
Helen är uppvuxen i Köping och har spenderat många timmar runtomkring i hela Västmanland. Helen har många olika smultronställen för olika sorters fotograferingar runt omkring Västmanland.

Coola fotoplatser till allt från industrier till småföretagare som har behov av en egen bildbank.

Foto

kamera ikon
Helen Shippey är din lokala Köping's fotograf som kan Västmanland, har gedigen erfarenhet från uppdrag över hela Västra Mälardalen och innehar både gesällbrev & mästarbrev i fotografi.

Drönare

drönar ikon
Vill du sticka ut med ditt bildmaterial så är drönar bilder att föredra. Då får du ett unikt perspektiv på ditt företag att visa dina kunder. Drönarbilder skapar helt nya sätt att knyta ann till kunderna samtidigt som det visar din verksamhet.

Film

filmkamera ikon
Har du behov utav enklare filmklipp kan Shippey hjälpa dig med att producera både intervjuer och rörligt material från drönare eller från backen till din hemsida och film för sociala medier.

Söker du en fotograf i Köping?

Helen Shippey är lokalt förankrad i Köping, Västmanland. Helen växte upp i ett villa området som kallades Stigarna i Köping där hon bodde i 16 år innan det var dags att testa hennes vingar i Paris som fotomodell.


Helen har lekt och hängt i de flesta områden i och kring Köping från Elund, Ullvibackar, Malmön, Ströbohög till Västra Skedvi och Kolsva.


Söker du en fotograf som gärna går utanför normen med att skapa unika bilder som får dig att sticka ut i din bransch så har du kommit till rätt fotograf i Köping
.

Fotograf Helen Shippey arbetar mestadels med stillbilder men filmar också vid vissa tillfällen, som coola drönar filmklipp t.ex. Det tycker hon är super kul.

Kunder

Vad i Köping skulle du vilja ha fotograferat?

Shippey har stor erfarenhet av att skapa företagsbilder som ökar ditt företags omsättning.
Snygga porträttbilder till din hemsida .
Rätt bild på rätt plats kommer öka din konvertering.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.