Fotokurs för privatpersoner i Västerås Fotoutbildning

Fotokurs för alla

Fotokurs för alla

Jag som är fotograf Helen Shippey utformar alltid mina fotokurser utefter vad kursdeltagarnas behov är. Därför kan du delta oavsett din fotokunskaps nivå. Jag kommer att hjälpa dig med just dina foto frågor, och det är nästan alltid någon annan som undrar samma sak dessutom så ni lär er jätte mycket utav varandras foto frågor.

 

Funderar du på vad alla knappar på din kamera är till för och vad de gör etc.?

Då tycker jag du skall hänga med mig på en fotokurs utomhus.

Du är så klart välkommen om du vill bli bättre på att använda din mobiltelefon kamera. De flesta smartphones idag har många fiffiga foto-och filmfunktioner, en del är mycket avancerade som du kanske inte känner till?

 

Fotoutbildning / Fotokurs / Foto-workshop

Kärt barn har många namn. Oftast kallar jag mina fotokurser för fotopromenader för det är precis det jag tycker vi gör. Vi är ute och promenerar med våra kameror i högsta hugg dvs. dokumenterar det vi ser och tränar på att ta vissa sorters bilder beroende på vart vi är och vilken tid på dygnet vi är där.

 

Vem är fotokursen för?

Den här fotokursen är till för dig om du vill lära dig ta bättre bilder med den fotoutrustning du har idag. Lära dig tips och trix som hjälper dig att ta finare bilder själv. Du kan följa med på flera av mina fotopromenader för vi är på olika platser och du får möjligheter att träna på olika sorters fotograferingar, allt från dagtid och kvällstid med skymning till långa slutartider när du fotograferar vatten.

Vi är ute i små grupper med max 10 personer per gång, så att vi kan hålla avstånd och jag hinner hjälpa er alla. Du har tid att ställa frågor och lära dig utav de andras fotofrågor.

 

Ta med dig din fotoutrustning.

Ta med dig egen fotoutrustning som du orkar bära och vill ha med dig på din foto-workshop. Det kan vara allt från din mobiltelefon kamera till digital DSLR kamera med flera olika objektiv till. Bara du orkar bära på det själv.

 

Att tänka på inför din fotokurs:

  • Du skall vara fullt frisk när du deltar, vi håller avstånd till varandra.
  • Ta med dig vatten ifall du blir törstig.
  • Bekväma skor.
  • Kläder efter väder, jag ställer inte in en fotopromenad pga vädret.
  • Laddade batterier till din kamera eller telefon.
  • Plats på ditt minneskort för att kunna ta bilder.
Foto-workshop  Fotopromenad

Vill du lära dig ta bättre bilder är de här fotokurs aktiviteterna något du bör följa med på. Du lär dig under lättsamma former hur du hanterar din kamera på ett bättre sätt. Du kommer lära dig olika funktioner du säkert inte visste att din kamera hade.

Gillar du att lära i grupp så passar mina fotopromenader perfekt för dig, men vill du fokusera på något specifikt med din fotografering så passar kanske mina foto privatlektioner dig bättre?

 

Foto-workshop  Fotopromenad

 

Foto-workshop  Fotopromenad
Här har jag haft kameran på ett stativ, använt min telefon med att trycka på kamerans slutar knapp och ritat ett hjärta med en ficklampa.

KONTAKTA HELEN SHIPPEY 
:point_right::skin-tone-2:hey@shippey.se

Fotograf i Västerås som ofta reser inom Sverige och övriga världen för fotouppdrag och fotokurser med sin Dethleff husbil.

Helen Shippey

Helen Shippey

Helen Shippey har i 16 år arbetat heltid som fotograf både i Sverige & utomlands. Med både Gesällbrev och Mästarbrev i Fotografyrket. Hon har fotograferat presidenten Donald Trump, H.M. Drottning Silvia, Tiger Woods mfl. för att bara nämna några kända namn som har stått framför hennes kamera. Arbetat som marknadsförings chef i 7 års tid.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

LÄS ÄVEN

Detalj bild på en elstolpe

Skapa intressanta bilder

Hur skapar man intressanta bilder? Vad som gör en bild intressant är väldigt subjektivt och det är väldigt lätt att följa med strömmen istället för att gå sin egen väg.

Fotograf med sin fotograf kund

Följ med på ett fotouppdrag

Häng med mig på fotouppdrag För att genomföra ett fotouppdrag krävs både förberedelse och planering. Det finns även en hel del att tänka på under samt efter fotograferingen. I detta

Eventfotografering Fotograf Helen Shippey Företagsfotograf Västerås

Event fotografering för Västerås Stad

Söker du en eventfotograf? Jag hjälper dig med event fotografering. Nu när alla behöver bilder ständigt till sina olika sociala plattformar så behövs det också skapas content till det. Ett

polariseringsfilter En man och ett barn fotograferar soluppgången och fångar solflimmer

Jag använder polariseringsfilter

Behöver man ett polariseringsfilter? Du behöver ett polariseringsfilter av två skäl: Det första skälet är att se igenom reflektioner. Detta är faktiskt dess huvudsakliga jobb – att se igenom reflektioner

Fotograf Helen Shippey i Västerås

Vilket är bästa objektivet?

Det finns en uppsjö av olika objektiv på marknaden idag. Men vilket är det bästa objektivet? Ja, det beror så klart på vad du skall fotografera. Det finns inget rätt

Fototips en dinosaurie leksak i hårgele

Fototips för dåligt väder!

Fototips för regnigt väder! Tänkte ge dig lite tips på ett roligt fotoprojekt du kan göra hemma när regnet bara faller ner utanför fönstret som inte kräver någon dyr fotoutrustning.

Helen Shippey Professionell fotograf gesällbrev Västerås Eskilstuna

Mentorskap i fotografi

Söker du efter en Mentor i fotografi? Söker du en Mentor för att driva ditt fotograferande till nästa nivå? Jag har, som du kanske är medveten om, under 10 års

UAS pilot tjej som styr en drönare

Hur blir jag drönarpilot?

Jag tänkte berätta för dig i några korta steg hur du blir drönarpilot i Sverige men ditt drönarkort gäller över hela Europa.   Som drönarpilot i Sverige & EU behöver

Följ Shippey för att få kontakt med våra uppdateringar

Oavsett om du är privatperson eller företagskund så är du välkommen att kontakta Shippey.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.