Porträtt

Avbildningen av ett porträtt är så mycket mer än trycket på kameraknappen. Det handlar om ljus, komposition, vinkel, miljö, vad som ska porträtteras och vad bilden skall representera. Vad betraktaren av bilden upplever att den ska känna och i vilken kanal fotot ska användas. 

 

Det kanske låter komplext, men som professionell fotograf sitter sånt här i ryggmärken. När jag kliver in i en miljö kan jag på några få sekunder se hur saker ska läggas upp, för att få bilden jag vill skapa, jag ser ofta det som en serie av bilder. /Helen Shippey

Jag, Helen Shippey har över 16 års erfarenhet av att fotografera bilder och framförallt porträtt för såväl Kungligheter, privatpersoner som företag. 

Jag innehar såväl gesällbrev som mästarbrev (som är den högst ansedda utmärkelsen för fotografer i Sverige) inom fotografi.

Kort sagt kan man säga att du är i goda händer, ger du mig frihet till att skapa så kommer du få en unikt porträtt av dig själv.

Kanske går du i funderingar kring att uppdatera dina selfies till en ny nivå? 

 

Skapa en oslagbart läcker ny bild till din profil för dina sociala medier som LinkedIn och Facebook eller en härlig egoserie av högsta rang? Vad sägs som nya bilder till Tinder?

Vill du känna dig som en modell för en dag så passar Shippey’s porträtt serie dig. Kan ordna med sminkning om du önskar samt flera klädbyten för en varierad serie bilder. Vi väljer fotoplats och fotorekvisita med omsorg så det passar ditt fototema perfekt!

Ja oavsett vad du är i behov av för sorts porträttbilder så finns Shippey här för dig och kan förverkliga dina drömmar i bild.

”Helen hjälpte mig ta en hel serie nya bilder som jag använder i sociala medier men också i min jakt efter kärleken online. Hon har verkligen förmågan att få en att slappna av framför kameran och jag känner mig verkligen så nöjd med de nya bilderna.”

Privatkund

Anlita Shippey för dina porträttbilder

Vad väntar du på? Dina bildidéer du sitter och funderar på att förverkliga är verkligen bara några knapptryckningar bort. Shippey hjälper dig skapa porträtt som passar dig!

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.