Porträtt

av Helen Shippey

Porträttbilder av din verksamhet

Rätt bilder på din hemsida och annat marknadsförings material är oerhört viktigt för ditt företags säljsiffror.

Porträttbilder och verksamhetsbilder som förklarar din verksamhet och vad ditt företag säljer oavsett om det är tjänster eller produkter eller en kombination säljer bättre än bilder köpta från en bildbyrå.

 

Genuinitet skapar förtroende

Genuina porträtt och verksamhetsbilder ökar ett företags försäljning. Dina kunder vill köpa av någon de har förtroende för, det skapas genom bilder tagna direkt från din verksamhet på plats i er produktion, ute hos din kund när dina hantverkare arbetar, på kontoret när din ekonomipersonal sitter och knappar i excel. Ja porträttbilderna skall helt enkelt fotograferas på plats där dina medarbetare arbetar och gör sitt vardagliga jobb.

Foto användningsområde

Det du måste fråga dig är hur porträttbilderna ska användas, vad bilderna ska representera och hur du vill att upplevelsen ska vara hos betraktaren.

 

Klassiskt porträtt

Tänker du ett klassiskt porträtt, rakt upp och ned eller tänker du att vi leker med ljuset för att skapa rätt känsla?

 

Bildvision

Har du en vision om vad du vill uppnå för porträtt? Ibland kan ett enkelt samtal där jag fått in en fråga om porträttfotografering från ett företag leda till att vi skapar en kreativ fotografering med fräcka inslag av natur, fototeknik och flera fotoblixtar. 

Egen porträtt idé

Har du redan en egen porträtt idé? Bra, då tar vi den och utvecklar den till något som får alla att haja till. 

Udda personalporträtt

Vad sägs om att ta personalporträtten på en höghöjdsbana, i en hetsig dragkamp eller i en golfbil?

 

Kreativa porträtt får dig att stå ut

För mig är det viktigt att överträffa dina förväntningar, därför ställer jag en rad jobbiga frågor och det är i syfte att pressa dig mot din kreativitet, för hur ska du egentligen differentiera dig mot dina kollegor i branschen?

”Helen hjälpte mig med att ta fram lite bildmaterial för min website och sociala medier. Helens kreativitet och lättsamma framtoning gjorde det både enkelt och roligt att få fram unika och högkvalitativa bilder. Kommer definitivt höra av mig till Helen nästa gång jag behöver hjälp med att ta fram bildmaterial.”

Mattias Avelin JayOhBee AB

Anlita Shippey för dina porträttbilder

Oavsett om du är privatperson eller företagskund så är du välkommen att kontakta Shippey.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.