Helen Shippey är fotograf baserad i Västerås

Fotograferar som oftast verksamhetsbilder till företag både stora och små och egenföretagare.

Reser runt i hela Västerås och Västmanland på olika fotouppdrag.

Som fotograf älskar Helen att vara en del av hela foto processen från bild idé till att verkställa hela foto produktionen.

Foto

kamera ikon
Helen Shippey är din lokala Västerås fotograf som kan Västmanland, har gedigen erfarenhet från uppdrag över hela Västra Mälardalen.

Drönare

drönar ikon
Stick ut med ditt bildmaterial genom att blanda rörligt med stillbild genom helt nya vinklar. Drönarbilder skapar nya sätt att knyta ann till kunderna samtidigt som det visar din verksamhet.

Film

filmkamera ikon
Shippey filmar, producerar och levererar enklare filmprojekt så som intervjuer, rörliga bilder till hemsidan och film för sociala medier.

Fotograf Helen Shippey - En digital kreatör

Helen Shippey är lokalt förankrad i Västerås, Västmanland och har en gedigen och kreativ bakgrund från fotoäventyr över hela jorden. Shippey arbetar främst med foto och flygbilder men har många strängar på sin lyra, som spektakulära drönar bilder och filmklipp etc.
Helen fotograferar helst hos dig där du är verksam oavsett om det är i Västerås eller i övriga Västmanland. Hon tar ofta med sig sin husbil på sina fotouppdrag. Då har jag tillgång till allt säger hon och ler stort.
Som om inte det vore nog så har vi ett fantastiskt team av kolleger som gärna hjälper till med allt från varumärke, grafisk produktion, sociala medier, hemsidor till sökmotoroptimering och annat skoj.
Helen är uppväxt i Köping, Västmanland så har spenderat många fototimmar runt omkring i hela Västmanlands skogar och industri områden och letat både unika fotoplatser och haft intressanta fotograferingar, allt från industrifotograferingar till redaktionella fotograferingar till mode fotograferingar.
PS. Visste du att Helen Shippey också har både Gesällbrev och Mästarbrev inom fotoyrket?
Hon är ensam fotograf i Västmanland som har Mästarbrev i Fotoyrket.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.