Social Media

av Helen Shippey

Social Media - Bildbank

Att fotografera för sociala medier kräver list, proaktivitet och framförhållning. På Shippey tycker vi det är viktigt att ha ett stort urval av bilder för olika ändamål, det vill säga en databas eller bibliotek av bilder och videos som kan användas vid olika syften och social media plattformar.

Så när du sitter där och arbetar med dina social media kanaler kan du med lätthet navigera till din egna bildbanks biblioteket för att hitta en lämplig bild till din publicering. 

Byggarbetare som diskuterar över en ritning två män och en kvinna

Planera i förväg

Sociala medier och företagande handlar om att förutse vad som kommer ske och för att kunna göra det behöver vi planera i förväg.

Planeringsfasen ger oss utrymme att tänka fritt och skapa saker som vi tror eller som vi ser kommer generera i attraktion för bolaget.

Håll det enkelt

När du anlitar Shippey så kommer vi arbeta för dig och ditt företag. Det innebär att vi proaktivt kommer hjälpa dig nå dina mål med dina sociala media kanaler. Vi hjälper dig gärna att planera sociala medier så ni aldrig hamnar i innehållsfällan.

Fastna inte i innehållsfällan

När du arbetar med sociala medier så kommer du hamna i två lägen, det gör alla, det handlar dels om bristen på bilder eller videos att lägga upp och bristen på idéer att publicera. 

Med Shippey’s hjälp så kan du enkelt undvika de hinderna genom att låta Shippey skapa innehållet i förväg till din alldeles egna bildbank.

Fyll på din bildbank med unika bilder

På Shippey rekommenderar vi att ni har en mapp med bilder och videos som uppdateras med jämna mellanrum. På så vis lider ni inte brist på nytt innehåll att publicera. Innehållet i din egna bildbank ska representera ert företag men vara baserad på olika kategorier med allt från porträtt, personal, områdesbilder, interiör, exteriör, möten, detaljbilder, säsongsbilder, kampanjbilder, verksamhetsbilder etc.

Om du saknar en egen bildbank så kan Shippey hjälpa dig påbörja arbetet med att bygga upp en. 

I grunden handlar det vi publicerar om på sociala medier om ett värde för den som läser eller upplever det vi publicerar. Därför måste vi vara extra noggranna och strategiska när vi väljer vad vi publicerar och när och för vem — Helen Shippey

Dags att införskaffa en egen bildbank!

Låt inte bilder och innehåll bli hindret till att du inte publicerar i dina sociala media kanaler. Anlita Shippey så säkerställer vi att så aldrig blir fallet.

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.